@misc{Brodziak_Aneta_Żywność, author={Brodziak, Aneta and Skałecki, Piotr and Bagrowski, Remigiusz and Batkowska, Justyna and Bednarczyk, Martyna and Berthold-Pluta, Anna (1972- ) and Domaradzki, Piotr (technolog żywności) and Drabik, Kamil and Jaśkin, Sandra and Kędzierska-Matysek, Monika and Kowalczyk, Marek (1948- ) and Król, Jolanta (zootechnik) and Latoch, Agnieszka and Pluta, Antoni and Poleszak, Ewa and Przybyłowski, Piotr (1946- ) and Ryszkowska-Siwko, Małgorzata and Sikora, Tadeusz (1950- ) and Stasiak, Dariusz M. and Stasiuk, Ewa and Teter, Anna and Topyła, Barbara and Walasek, Patrycja (technologia żywności) and Wengerska, Karolina and Wolińska, Róża and Ziobro, Dawi and Zuba-Ciszewska, Maria}, howpublished={online}, publisher={Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)}, language={pol}, title={Żywność w XXI wieku : jakość, składniki, zdrowie}, type={e-książka}, keywords={bezpieczeństwo żywności, jakość żywności, żywność, medycyna i zdrowie, rolnictwo i leśnictwo}, }