- An analysis of conditions and the state of development of the agri-food clusters in Poland
Szczegóły obiektu: An analysis of conditions and the state of development of the agri-food clusters in Poland
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- Komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Inne wydania: http://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2011-2014/16837,96,3,0,nr-151-an-analysis-of-conditions-and-the-state-of-development-of-the-agri-food-clusters-in-poland.html
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016639337605067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:303068
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Rola klastrów w konkurencyjnym rozwoju sektora rolno-żywnościowego w Polsce
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2013
Agri-food clusters in Poland
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2014
Typ:e-książka
Analiza uwarunkowań i stanu rozwoju klastrów rolno-żywnościowych w Polsce
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- )
Data:2011
Typ:e-książka
Współtwórca:Kuberska, Dominika; Kufel, Justyna
From the research on socially-sustainable agriculture. (38)
Twórca:Gajos, Edyta; Zegar, Józef Stanisław (1940- ); Kwasek, Mariola; Wrzaszcz, Wioletta
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red.; Kwasek, Mariola. Red.; Summa Linguae. Tł.
Ocena wybranych elementów unijnej polityki rolnej
Twórca:Bańkowska, Katarzyna; Gruda, Mieczysław; Klimkowski, Cezary
Data:2015
Typ:e-książka
Współtwórca:Klimkowski, Cezary. Red.
Food quality as the direction of development for EU agriculture : systems of productiong certified food : goals, opportunities and limitations
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.; Szmajda, Dorota. Tł.
Jakość żywności jako kierunek rozwoju rolnictwa w UE : systemy produkcji żywności certyfi kowanej : cele, szanse i ograniczenia
Twórca:Walczak, Jacek (zootechnik); Skowrońska, Monika (agronomia); Feledyn-Szewczyk, Beata; Madej, Andrzej (agronomia); Ratusz, Katarzyna; Krawczyk, Wojciech (zootechnik); Dominiak, Anna (biotechnolog); Rzodkiewicz, Przemysław; Witeska-Chmielewska, Karolina; Nawrot, Agnieszka (leśnik); Zawadzki, Wiesław
Data:2023
Typ:e-książka
Współtwórca:Walczak, Jacek (zootechnik). Red.; Skowrońska, Monika (agronomia). Red.
Tendencje w spożyciu żywności w krajach Unii Europejskiej
Twórca:Kwasek, Mariola
Data:2010
Typ:e-książka