Leatherhead Food Research
Leatherhead
2011.03.24
Leatherhead Food Research, założona w 1919 roku, z siedzibą w pobliżu Londynu w Wielkiej Brytanii, jest niezależną organizacją, dostarczającą innowacyjne badania naukowe oraz usługi doradcze, wytyczne, etc. Usługi Leatherhead Food Research przyciągnęły około 1500 firm na całym świecie, które stanowią "Who is who" globalnego przemysłu spożywczego, poczynając od dużych międzynarodowych firm po małe i średnie przedsiębiorstwa. Leatherhead Food Research oferuje praktyczne porady, dostosowane doradztwo, badania i usługi zorientowane na ścisłe wsparcie dostosowane do potrzeb zarówno strategicznych i codziennych. Usługi te skoncentrowane są wokół pięciu głównych platform, z których każda reprezentuje kluczowy obszar wiedzy: innowacje w żywności; żywienie; bezpieczeństwo żywności; światowe regulacje w zakresie żywności; konsumenci.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
click here to follow the link
DIGONLINE001907
technologia żywności ; bezpieczeństwo żywności ; badania żywności ; konsumenci
eng
Technologia żywności
63 Rolnictwo
text/html
Synat
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690