Cereal Foods World
CFW
Grider, Jody
AACC
St. Paul, MN
2000-
Cereal Foods World (CFW) jest czasopismem dostarczającym najbardziej aktualne informacje o produktach i przemyśle spożywczym. Autorami tekstów publikowanych w czasopiśmie są profesjonaliści z praktycznym doświadczeniem. Tematyka artykułów publikowanych w CFW obejmuje nauki o żywności produkowanej na bazie zboża, technologii i rozwoju nowych produktów. Czasopismo zawiera artykuły, które koncentrują się na postępach w naukach o żywności na bazie zbóż i stosowania osiągnięć do rozwoju produktów i metod produkcji żywności. Subskrypcja CFW jest możliwa w dwóch formatach - w wersji drukowanej i online. Na stronie dostępne są spisy treści i abstrakty artykułów z lat 2000-2010.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
click here to follow the link
DIGONLINE002252
technologia żywności ; czasopisma ; bezpieczeństwo żywności ; zboża
eng
Technologia żywności
63 Rolnictwo
text/html
0146-6283
Synat
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690