Food chemistry
Birch, G.G.
Elsevier Science
1976-
2012
Czasopismo "Food Chemistry " jest wydawane 16 razy do roku przez Elsevier Science. Publikuje prace z zakresu chemii żywności. Na stronie czasopisma nieodpłatnie udostępniane są spisy treści poszczególnych numerów oraz abstrakty prac. Dostęp do pełnych tekstów artykułów jest płatny.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
click here to follow the link
DIGONLINE003196
chemia ; czasopisma ; chemia żywności
eng
Nauki chemiczne
54 Chemia. Krystalografia. Mineralogia
text/html
0308-8146
Synat
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690