Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000554
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Oct 26, 2021
Jul 14, 2015
9
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/327018
Edition name | Date |
---|---|
Gruda, Mieczysław, Tendencje zmian w światowej, unijnej i polskiej produkcji i konsumpcji żywności do 2030/2050 roku | Oct 26, 2021 |
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Przesmycka, Anna Laskowski, Wacław Krysiak, Tomasz (technologia żywności)
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Ambroziak, Łukasz Bułkowska, Małgorzata Juchniewicz, Małgorzata Łukiewska, Katarzyna Szczepaniak, Iwona (ekonomika) Szymański, Władysław (1941- ) Tereszczuk, Mirosława Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Ambroziak, Łukasz Szczepaniak, Iwona (ekonomika) Bednarz, Joanna Bułkowska, Małgorzata Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta Tereszczuk, Mirosława Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola