Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Zmiany we wzorcach spożycia żywności w Polsce

Wydawca:

Wydawnictwo Laskowski

Miejsce wydania/powstania:

Warszawa

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000725

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGOZ016800

Zakres:

21 w.

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:340843

ISBN:

978-83-941257-2-1

Źródło finansowania:

Egzemplarz Obowiązkowy

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

6 cze 2024

Data dodania obiektu:

21 mar 2016

Liczba wyświetleń treści obiektu:

13

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

1

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/357182

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji