Obiekt

Tytuł: Korespondencja Józefa Ignacego Kraszewskiego. Seria III: Listy z lat 1863-1887. T. 31, C (Callier – Chodyński)

Data:

1863-1887

Typ zasobu:

rękopis

Współtwórca:

Callier, Edmund ; Calori, Maria ; Canestri, Giovanni ; Cappelli, Henriette ; Cappelli, Maurycy ; Capranica, Maria ; Carbonetto, Eugenio ; Caselli, Matilde ; Cassius, Bogusław ; Cederbaum, Henryk ; Cegielski, Hipolit ; Celichowski, Zygmunt ; Celiński, Antoni ; Cesana, Giovanni ; Chałubiński, Tytus ; Chałubiński, Władysław ; Charkiewicz, Maria ; Charłampowicz, Jan ; Chaszczyński, Feliks ; Chądzyński, Hipolit ; Chełmicki, Józef ; Chełmicki, Zygmunt ; Chęcińska, Julia ; Chęciński, Jan ; Chilkiewicz, Kamila ; Chilkiewicz, Szczęsny ; Chilkiewicz, Honorata ; Chlebowska, Aleksandra ; Chlebowski, Stanisław ; Chłędowski, Kazimierz ; Chłopicki, Edward ; Chmielowski, Piotr ; Chmurzyński, Leon ; Chobrzyński, Karol ; Chocianowska, Stanisława ; Chocianowski, Korneli ; Chociszewski, Józef ; Chodasewicz, Maria ; Chodkiewicz, Karol ; Chodorowski, Antoni ; Chodowiecki, Edward ; Chodyński, Adam ; Chuciszewska, Józefa ; Falconieri-Carpegna, Ludmiła ; MacCallum, Lucy ; Wołyński, Artur ; Kaufmann, Józef ; Ochorowicz, Julian ; Perzyński, Henryk

Uwagi:

Kraszewski, Józef Ignacy (1812-1887). Adr. korespondencji ; Wycinek prasowy

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Rkp. 6491 IV

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGORP048454

Zakres:

19 w.

Język:

mul ; pol

Status prawny:

Domena publiczna (public domain)

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:767367

Źródło finansowania:

EFRR POPC 2.3.2

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

31 sty 2023

Data dodania obiektu:

15 sty 2020

Liczba wyświetleń treści obiektu:

48

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/681488

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji