Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 005065
Jun 14, 2023
Jun 14, 2023
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/957412
Edition name | Date |
---|---|
Współczesne trendy w technologii żywności | Jun 14, 2023 |
Kardas, Marek Kardas, Marek. Red. Bielaszka, Agnieszka Kiciak, Agata Staśkiewicz-Bartecka, Wiktoria
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Inst. spraw.
Babicz, Marek. Red. Nowakowicz-Dębek, Bożena. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red.