Object

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej UJ — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej UJ — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Title: Współczesne problemy technologii żywności i żywienia

Date:

2023

Resource Type:

e-książka

Contributor:

Mesinger, Dominika. Red.

Publisher:

ArchaeGraph Wydawnictwo Naukowe

Place of publication/creation:

Łódź

Source:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 005731

Digital copy identifier:

NDIGOZ100669

Coverage:

21 w.

Language:

pol

Rights:

Copyright

Rights holder:

Authors & ArchaeGraph

Download:

Zablokowane

Location of original document:

Biblioteka Jagiellońska

Computer Catalogue:

click here to follow the link

Format:

pdf

Resource Identifier:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:928772

ISBN:

978-83-67527-74-3

Sponsorship:

Egzemplarz Obowiązkowy

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information