Kardas, Marek. Red. ; Bielaszka, Agnieszka ; Kiciak, Agata ; Staśkiewicz-Bartecka, Wiktoria
Śląski Uniwersytet Medyczny (Katowice)
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 007797
Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Jul 16, 2024
Jul 16, 2024
0
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/991203
Edition name | Date |
---|---|
Skrypt do zajęć z technologii żywności i potraw oraz towaroznawstwa | Jul 16, 2024 |
Brach, Agnieszka Redakcja Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja