Żywność w XXI wieku : jakość, składniki, zdrowie
Autor:Brodziak, Aneta ; Skałecki, Piotr ; Bagrowski, Remigiusz ; Batkowska, Justyna ; Bednarczyk, Martyna ; Berthold-Pluta, Anna (1972- ) ; Domaradzki, Piotr (technolog żywności) ; Drabik, Kamil ; Jaśkin, Sandra ; Kędzierska-Matysek, Monika ; Kowalczyk, Marek (1948- ) ; Król, Jolanta (zootechnik) ; Latoch, Agnieszka ; Pluta, Antoni ; Poleszak, Ewa ; Przybyłowski, Piotr (1946- ) ; Ryszkowska-Siwko, Małgorzata ; Sikora, Tadeusz (1950- ) ; Stasiak, Dariusz M. ; Stasiuk, Ewa ; Teter, Anna ; Topyła, Barbara ; Walasek, Patrycja (technologia żywności) ; Wengerska, Karolina ; Wolińska, Róża ; Ziobro, Dawi ; Zuba-Ciszewska, Maria
Współtwórca:Brodziak, Aneta. Red. ; Skałecki, Piotr. Red.
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
Miejsce wydania/powstania: Data: Źródło:Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 007864
Identyfikator dokumentu cyfrowego: Temat i słowa kluczowe:bezpieczeństwo żywności ; jakość żywności ; żywność ; medycyna i zdrowie ; rolnictwo i leśnictwo
Zakres: Język: Status prawny: Lokalizacja oryginału: Typ zasobu: Katalog komputerowy: Format: ISBN: Źródło finansowania: