- Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego : synteza z realizacji tematu III
Szczegóły obiektu: Monitorowanie oraz analiza zmian polskiego łańcucha żywnościowego : synteza z realizacji tematu III
PDF
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Współtwórca: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi:
- Komentarz:
- Źródło:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma991016638156805067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:189324
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010-2015 : praca zbiorowa
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Judzińska, Agnieszka; Kopiński, Jerzy; Matyka, Mariusz; Mroczek, Robert; Tereszczuk, Mirosława
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Mroczek, Robert. Red.
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2005
Typ:e-książka
Współtwórca:Dworska, Anna
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (3), Potencjał konkurencyjny - wybrane elementy
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Determinanty aktywności innowacyjnej w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich
Twórca:Figiel, Szczepan (1956- ); Gospodarowicz Marcin; Grochowska Renata; Wasilewski, Adam
Data:2019
Typ:e-książka
Współtwórca:Figiel, Szczepan (1956- ). Red.
Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Twórca:Drożdż, Jadwiga; Tereszczuk, Mirosława; Mroczek Robert; Juchniewicz Małgorzata
Data:2018
Typ:e-książka
Współtwórca:Drożdż Jadwiga Red.; Mroczek Robert Red.
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (4), Pozycja konkurencyjna
Twórca:Ambroziak, Łukasz; Szczepaniak, Iwona (ekonomika)
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.; Bułkowska, Małgorzata
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa. (2)
Data:2012
Współtwórca:Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności
Twórca:Jabłońska, Joanna (technologia żywienia); Łącka, Agata; Jędrzejczyk, Tomasz; Słowianek, Marta; Bartos, Adrian; Majak, Iwona; Wolska, Katarzyna; Sobiecka, Elżbieta; Smolińska, Beata; Leszczyńska, Joanna
Data:2013
Typ:e-książka