- Autentyczność żywności : kodowanie kreskowe DNA mięsa pochodzącego od ssaków i od ptaków z użyciem zdefiniowanych segmentów mitochondrialnego genu cytochromu b i oksydazy cytochromu c I
Object's details: Autentyczność żywności : kodowanie kreskowe DNA mięsa pochodzącego od ssaków i od ptaków z użyciem zdefiniowanych segmentów mitochondrialnego genu cytochromu b i oksydazy cytochromu c I
Description
- Title:
- Original title:
- Standard number:
- Publisher:
- Place of publication/creation:
- Date:
- Description: ;
- www comment:
- Source:
- Digital copy identifier:
- Subject and Keywords: ; ; ;
- Coverage:
- Language:
- Rights:
- Download:
- Location of original document:
- ICS: ; ;
- Resource Type:
- Computer Catalogue: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma9914630247805606
- Format:
- Resource Identifier: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:985359
- ISBN:
- Sponsorship:
Object is located in the collections:
See also
Rynek Mięsa : stan i perspektywy. Nr 64, 2025
Date:2025.06
Type:e-czasopismo
Contributor:Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej; Szajner, Piotr. Red.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa
Creator:Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017); Dybowski, Grzegorz; Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa); Pasińska, Dorota; Zawadzka, Danuta; Roman, Monika
Date:2016
Type:e-książka
Contributor:Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa). Red.
Glony i produkty z glonów : terminologia
Date:cop. 2025
Type:norma
Artykuły żywnościowe : oznaczanie witaminy B2 metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej
Date:cop. 2025
Type:norma
Artykuły żywnościowe : oznaczanie witaminy B6 metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej
Date:cop. 2025
Type:norma
W sprawie zbudowania chłodni w Krakowie
Creator:Domański, Stanisław (1844-1916)
Date:1898
Type:książka
Encyclopedia of Food Microbiology
Creator:Robinson, Richard K.
Date:cop. 2000