Szczepaniak, Iwona. Red. ; Drożdż, Jadwiga
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000234
Jun 4, 2024
Dec 4, 2012
27
2
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/204927
Edition name | Date |
---|---|
Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa | Jun 4, 2024 |
Szczepaniak, Iwona Drożdż, Jadwiga Szajner, Piotr Szczególska, Monika
Szczepaniak, Iwona. Red. Drożdż, Jadwiga Urban, Roman Szajner, Piotr. Oprac.
Szczepaniak, Iwona. Red. Cebulak, Tomasz
Judzińska, Agnieszka Szczepaniak, Iwona. Red. Szczególska, Monika Urban, Roman. Oprac.
Urban, Roman Mroczek, Robert Szczepaniak, Iwona
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz
Nosecka, Bożena. Red.
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz