- Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych : perspektywa sprzedawcy i konsumenta
Szczegóły obiektu: Marketing regionalnych i ekologicznych produktów żywnościowych : perspektywa sprzedawcy i konsumenta
Opis
- Tytuł.:
- Autor:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Właściciel praw:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/1jhsq6s/alma991016926434805067
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:924726
- ISBN: ;
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Marketing produktów regionalnych na europejskim rynku żywności
Twórca:Domański, Tomasz (1953- ); Bryła, Paweł (ekonomia)
Data:2013
Typ:e-książka
Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Data:2012.08.30
Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
Twórca:Gulbicka, Bożena
Data:2014
Typ:e-książka
Współtwórca:Hamulczuk, Mariusz. Red.
Oświadczenia zdrowotne i żywieniowe na rynku produktów żywnościowych
Twórca:Bryła, Paweł (ekonomia)
Data:2020
Typ:e-książka
Kuchnie świata na talerzu : tradycje, smaki, potrawy
Twórca:Kiciak, Agata; Bielaszka, Agnieszka; Kardas, Marek
Data:2024
Typ:e-książka
Współtwórca:Kiciak, Agata. Red.
Powiatowy informator o produktach lokalnych i tradycyjnych : Powiat Ropczycko-Sędziszowski
Data:2013
Typ:e-książka
Współtwórca:Tabasz, Władysław M. Red.
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000
LWT Food Science and Technology
Data:1993-
Współtwórca:Hecht, Katrin