- Autentyczność żywności : kodowanie kreskowe DNA mięsa pochodzącego od ssaków i od ptaków z użyciem zdefiniowanych segmentów mitochondrialnego genu cytochromu b i oksydazy cytochromu c I
Szczegóły obiektu: Autentyczność żywności : kodowanie kreskowe DNA mięsa pochodzącego od ssaków i od ptaków z użyciem zdefiniowanych segmentów mitochondrialnego genu cytochromu b i oksydazy cytochromu c I
Opis
- Tytuł.:
- Tytuł oryginalny:
- Numer normy:
- Wydawca:
- Miejsce wydania/powstania:
- Data:
- Uwagi: ;
- Komentarz:
- Źródło:
- Identyfikator dokumentu cyfrowego:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Zakres:
- Język:
- Status prawny:
- Pobieranie:
- Lokalizacja oryginału:
- ICS: ; ;
- Typ zasobu:
- Katalog komputerowy: https://katalogi.uj.edu.pl/permalink/48OMNIS_UJA/19e8e2s/alma9914630247805606
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:jbc.bj.uj.edu.pl:985359
- ISBN:
- Źródło finansowania:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Zobacz także
Rynek Mięsa : stan i perspektywy. Nr 64, 2025
Data:2025.06
Typ:e-czasopismo
Współtwórca:Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej; Szajner, Piotr. Red.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa
Twórca:Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017); Dybowski, Grzegorz; Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa); Pasińska, Dorota; Zawadzka, Danuta; Roman, Monika
Data:2016
Typ:e-książka
Współtwórca:Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa). Red.
Glony i produkty z glonów : terminologia
Data:cop. 2025
Typ:norma
Artykuły żywnościowe : oznaczanie witaminy B2 metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej
Data:cop. 2025
Typ:norma
Artykuły żywnościowe : oznaczanie witaminy B6 metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej
Data:cop. 2025
Typ:norma
W sprawie zbudowania chłodni w Krakowie
Twórca:Domański, Stanisław (1844-1916)
Data:1898
Typ:książka
Encyclopedia of Food Microbiology
Twórca:Robinson, Richard K.
Data:cop. 2000