Filters

Search for: [Abstract = "International Society of Food Engineering \(ISFE\) jest globalnym stowarzyszeniem opartym na indywidualnym członkostwie. Celem stowarzyszenia jest polepszenie komunikacji i możliwości współpracy oraz otwieranie nowych kierunków współpracy w dziedzinach, takich jak badania, program nauczania i międzynarodowe standardy. Cele szczegółowe International Society of Food Engineering to\: • ułatwienie komunikacji i współpracy wśród profesjonalistów w środowisku akademickim, przemysłu i rządów zainteresowanych inżynierią żywności na całym świecie\; • wsparcie wspólnych przedsięwzięć z innymi stowarzyszeniami zawodowymi, szczególnie tymi, które są związane z tematyką łańcucha pokarmowego\; • pomoc w opracowaniu programu nauczania Inżynierii Żywności w ośrodkach akademickich na całym świecie. Stowarzyszenie wydaje czasopismo Journal of Food Engineering."]

Number of results: 1

Items per page:

This page uses 'cookies'. More information