Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Język

Szukana fraza: [Abstrakt = "Journal of Food Engineering jest czasopismem naukowym publikującym wyniki badań naukowych i prace przeglądowe na każdy temat mający związek z żywnością i inżynierią, w szczególności tematy mające znaczenie dla przemysłu, w tym\: właściwości inżynierii żywności, żywności i fizyki, chemii fizycznej, przetwarzanie, pomiar, kontrola, pakowanie, przechowywanie i dystrybucja\; aspekty inżynierii projektowania i produkcji żywności i usług gastronomicznych oraz cateringowych, projektowanie i eksploatacja procesów spożywczych, maszyn i urządzeń, ekonomika inżynierii żywności, w tym ekonomia alternatywnych procesów. Czasopismo jest skierowane przede wszystkim do inżynierów chemików, a także innych specjalistów pracujących w sektorze żywności. Wydawany jest w 16 razy w roku przez wydawnictwo Elsevier. Strona WWW czasopisma zawiera informacje o zakresie tematycznym periodyku i informacje dla autorów. Spisy treści i abstrakty są dostępne bezpłatnie do przeglądania, począwszy od 1982 \(tom 1\). Dostępna jest również wyszukiwarka słów kluczowych. Pełne teksty artykułów dostępne są tylko dla subskrybentów."]

Wyników: 1

Obiektów na stronie:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji