Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Coffee : quality and properties

Wydawca:

Wydawnictwo Naukowe FRNA

Miejsce wydania/powstania:

Lublin

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ A Ez 201342

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGEZ039841

Zakres:

21 w.

Język:

eng

Status prawny:

Copyright

Właściciel praw:

Committee of Agrophysics of Polish Academy of Sciences ; Foundation for Development of Agrophysical Research

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:571466

ISBN:

978-83-60489-16-1

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

3 lip 2024

Data dodania obiektu:

13 paź 2018

Liczba wyświetleń treści obiektu:

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/602578

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji