Obiekt

Publikacja zamieszczona na stronie Wydziału Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa pośredniczy w jej udostępnianiu w ramach projektu Synat (po wybraniu treści pojawi się strona z odnośnikiem do źródła zasobu).
Publikacja zamieszczona na stronie Wydziału Biochemii, Biofizyki i Biotechnologii Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa pośredniczy w jej udostępnianiu w ramach projektu Synat (po wybraniu treści pojawi się strona z odnośnikiem do źródła zasobu).

Tytuł: Skąd się biorą dziurki w serach?

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

8 mar 2022

Data dodania obiektu:

31 maj 2013

Liczba wyświetleń treści obiektu:

54

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie HTML

25

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/255270

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji