Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Nowoczesne zasady odżywiania : przełomowe badanie wpływu żywienia na zdrowie

Współtwórca:

Paciorkowska, Marta. Tł.

Wydawca:

Galaktyka

Miejsce wydania/powstania:

Łódź

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, A 710654 II

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGDRUK015815

Zakres:

21 w.

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Właściciel praw:

T. Colin Campbell ; M. Campbell ; Galaktyka

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:332639

ISBN:

978-83-7579-177-8

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

26 paź 2021

Data dodania obiektu:

26 sty 2016

Liczba wyświetleń treści obiektu:

31

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

4

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/348307

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji