Object

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Title: Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok

Creator:

Robaczyk, Agnieszka

Date:

[2013]

Resource Type:

e-książka

Publisher:

Etena.pl

Place of publication/creation:

Poznań

Source:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000922

Digital copy identifier:

NDIGOZ018276

Coverage:

21 w.

Language:

pol

Rights:

Copyright

Rights holder:

Etena.pl

Download:

Zablokowane

Location of original document:

Biblioteka Jagiellońska

Computer Catalogue:

click here to follow the link

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:366596

ISBN:

978-83-936700-1-7

Sponsorship:

DUN'2016-2017'

Object collections:

Last modified:

Feb 11, 2022

In our library since:

Nov 30, 2016

Number of object content hits:

17

Number of object content views in PDF format

0

All available object's versions:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/385262

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information