Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Diagnozy, strategie i rozwiązania na rzecz wzrostu zdolności adaptacyjnych pracowników przemysłu okrętowego : raport finalny z badań i analiz w ramach Partnerstwa Ponadnarodowego SOS Skills of the Shipyard Employees - kwalifikacje pracowników przemysłu okrętowego

Data:

2007

Typ zasobu:

e-książka

Wariant tytułu:

Raport finalny z badań i analiz w ramach SOS

Współtwórca:

Antonowicz, Paweł. Red.

Wydawca:

Gdańska Akademia Naukowa. Instytut Badań nad Gospodarką Rynkową

Miejsce wydania/powstania:

Gdańsk

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ A Ez 200677

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGEZ025885

Zakres:

21 w.

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Właściciel praw:

Inicjatywa Wspólnotowa EQUAL

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:396741

ISBN:

978-83-88835-16-2

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

8 lip 2024

Data dodania obiektu:

23 wrz 2017

Liczba wyświetleń treści obiektu:

9

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

1

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/421441

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji