Obiekt

Tytuł: „Rzemiosła, cechy, kuchmistrzostwo, ubiory” w Polsce. T. 5, Wina, kuchmistrzostwo

Typ zasobu:

rękopis

Współtwórca:

Pauli, Żegota (1814-1895)

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Rkp. 5402 II t. 5

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGORP046101

Zakres:

[19 w.]

Język:

mul ; pol

Status prawny:

Domena publiczna (public domain)

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:671496

Źródło finansowania:

EFRR POPC 2.3.2

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

7 lis 2022

Data dodania obiektu:

20 wrz 2019

Liczba wyświetleń treści obiektu:

25

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/663518

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji