Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska)
Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 003398
Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ; Wioletta Żukiewicz-Sobczak ; Paweł Sobczak ; Marcin Weiner
978-83-64881-72-5 ; 978-83-64881-49-7 (wersja papierowa)
29 gru 2023
8 mar 2021
2
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/875555
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym | 29 gru 2023 |
Goluch, Zuzanna. Red.
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Winiarska-Mieczan, Anna Agnieszka. Red. Samolińska, Wioletta. Red. Kowalczuk-Vasilev, Edyta. Red.
Zieleniewski, Michał (1821-1896)
Bojanowska, Monika Brodowska, Marzena Sylwia Jackowska, Izabella Sachadyn-Król, Monika
Andreew, Martyna. Red. Seroka, Aleksandra. Red. Stachyra, Rafał. Red.
Wypych-Ślusarska, Agata Krupa, Karolina Batóg, Michalina Brukało, Katarzyna Głogowska-Ligus, Joanna Grajek, Marek Jaruga-Sękowska, Sylwia Słoma-Krześlak, Małgorzata Lepiarczyk, Łukasz Oleksiuk, Klaudia Sobecko, Ewelina Stuka, Mateusz Wanat-Kańtoch, Gabriela Wypych-Ślusarska, Agata. Red. Krupa, Karolina. Red.