Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej UJ — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej UJ — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów i innych słodkości, a także przyrządzania wszelakich potraw, pieczenia chleba i inne sekreta gospodarskie i kuchenne /

Data:

cop. 2011

Typ zasobu:

książka

Współtwórca:

Dumanowski, Jarosław (1967- ). Oprac. ; Jankowski, Rafał. Oprac.

Wydawca:

Muzeum Pałac w Wilanowie

Miejsce wydania/powstania:

Warszawa

Uwagi:

Seria: Polskie Zabytki Kulinarne

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, A 694823 III

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGDRUK073354

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:845416

ISBN:

9788360959183

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 lis 2021

Data dodania obiektu:

14 kwi 2021

Liczba wyświetleń treści obiektu:

16

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/880575

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji