Ab ovo ad yala - jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 006610
Zofia Rzeźnicka ; Maciej Kokoszko
978-83-8088-478-6 ; 978-83-8088-479-3 (e-ISBN)
Dec 13, 2023
Dec 13, 2023
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/968359
Edition name | Date |
---|---|
Rzeźnicka, Zofia (1985- ), Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) | Dec 13, 2023 |
Kokoszko, Maciej (1962- ) Jagusiak, Krzysztof (1985- ) Rzeźnicka, Zofia (1985- ) Wodarczyk, Karolina Tł. Zakrzewski, Maciej (tłumacz) Tł. Zytka, Michał Tł.
Decyk, Agnieszka. Red. Janczak, Aleksandra. Red. Stachyra, Rafał. Red.
Decyk, Agnieszka. Red. Stachyra, Rafał. Red. Księżopolska, Maja. Red.
Decyk, Agnieszka. Red. Księżopolska, Maja. Red. Stachyra, Rafał. Red.
Białek-Dratwa, Agnieszka Krupa, Karolina Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka) Batóg, Michalina Grajek, Mateusz Janion, Karolina Kulik-Kupka, Karolina Nowak, Justyna (dietetyczka) Osowski, Marcin (medycyna) Rydelek-Pęk, Jagoda Słoma-Krześlak, Małgorzata Staśkiewicz, Wiktoria Szeja, Nicola Szymańska, Dorota (dietetyczka) Białek-Dratwa, Agnieszka. Red. Krupa, Karolina. Red. Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka). Red.
Janion, Karolina Jaruga-Sękowska, Sylwia Nowak, Justyna (dietetyk) Rydelek, Jagoda Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu) Staśkiewicz, Wiktoria Wanat-Kańtoch, Gabriela Białek-Dratwa, Agnieszka. Red. Grajek, Mateusz. Red.