Ab ovo ad yala - jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 006610
Zofia Rzeźnicka ; Maciej Kokoszko
978-83-8088-478-6 ; 978-83-8088-479-3 (e-ISBN)
13 gru 2023
13 gru 2023
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/968359
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rzeźnicka, Zofia (1985- ), Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.) | 13 gru 2023 |
Kokoszko, Maciej (1962- ) Jagusiak, Krzysztof (1985- ) Rzeźnicka, Zofia (1985- ) Wodarczyk, Karolina Tł. Zakrzewski, Maciej (tłumacz) Tł. Zytka, Michał Tł.
Decyk, Agnieszka. Red. Janczak, Aleksandra. Red. Stachyra, Rafał. Red.
Decyk, Agnieszka. Red. Stachyra, Rafał. Red. Księżopolska, Maja. Red.
Decyk, Agnieszka. Red. Księżopolska, Maja. Red. Stachyra, Rafał. Red.
Pujer, Klaudia. Red.
Białek-Dratwa, Agnieszka Krupa, Karolina Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka) Batóg, Michalina Grajek, Mateusz Janion, Karolina Kulik-Kupka, Karolina Nowak, Justyna (dietetyczka) Osowski, Marcin (medycyna) Rydelek-Pęk, Jagoda Słoma-Krześlak, Małgorzata Staśkiewicz, Wiktoria Szeja, Nicola Szymańska, Dorota (dietetyczka) Białek-Dratwa, Agnieszka. Red. Krupa, Karolina. Red. Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka). Red.
Janion, Karolina Jaruga-Sękowska, Sylwia Nowak, Justyna (dietetyk) Rydelek, Jagoda Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu) Staśkiewicz, Wiktoria Wanat-Kańtoch, Gabriela Białek-Dratwa, Agnieszka Red. Grajek, Mateusz Red.