Babicz, Marek. Red. ; Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. ; Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Inst. spraw.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
Seria : Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 007869
13 sie 2024
13 sie 2024
5
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/993945
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii. T. 3 | 13 sie 2024 |
Winiarska-Mieczan, Anna Agnieszka. Red. Samolińska, Wioletta. Red. Kowalczuk-Vasilev, Edyta. Red.
Durante, Castore (1529-1590)
Babicz, Marek Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga Red. Szymanowska, Urszula Red.
Manfredi, Girolamo (około 1430-1493)
Nartowski, Mieczysław (1868-1929)
Kropiwiec, Kinga. Red. Babicz, Marek. Red.
Brodziak, Aneta Skałecki, Piotr Bagrowski, Remigiusz Batkowska, Justyna Bednarczyk, Martyna Berthold-Pluta, Anna (1972- ) Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Drabik, Kamil Jaśkin, Sandra Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Marek (1948- ) Król, Jolanta (zootechnik) Latoch, Agnieszka Pluta, Antoni Poleszak, Ewa Przybyłowski, Piotr (1946- ) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sikora, Tadeusz (1950- ) Stasiak, Dariusz M. Stasiuk, Ewa Teter, Anna Topyła, Barbara Walasek, Patrycja (technologia żywności) Wengerska, Karolina Wolińska, Róża Ziobro, Dawi Zuba-Ciszewska, Maria Brodziak, Aneta. Red. Skałecki, Piotr. Red.
Bojanowska, Monika Kostecka, Małgorzata