Filtry
  • Kolekcje
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Zakres
  • Język
  • Typ zasobu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = higiena żywności] lub [Temat i słowa kluczowe = analiza zagrożeń i zrytycznychpPunktów kontroli] lub [Temat i słowa kluczowe = przemysł rolno\-spożywczy kontrola jakośći] lub [Tytuł. = Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok] lub [Autor = Robaczyk, Agnieszka]

Wyników: 10

Obiektów na stronie:

Seremak-Bulge, Jadwiga Urban, Roman Morkis, Grażyna. Red. Chechelski, Piotr Karaś, Marcin

2006
e-książka

Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.

2012
e-książka

Opalska, Agata. Redaktor Zieliński, Jacek (1958- ). Red. Piątek, Marta (prawo). Redaktor

2017
e-książka

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji