Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Jaworska, Aleksandra. Red.
Jaworska, Aleksandra. Red.
Jaworska, Aleksandra. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Gadzińska-Kryjak, Anna. Red.
Wypych-Ślusarska, Agata Krupa, Karolina Batóg, Michalina Brukało, Katarzyna Głogowska-Ligus, Joanna Grajek, Marek Jaruga-Sękowska, Sylwia Słoma-Krześlak, Małgorzata Lepiarczyk, Łukasz Oleksiuk, Klaudia Sobecko, Ewelina Stuka, Mateusz Wanat-Kańtoch, Gabriela Wypych-Ślusarska, Agata. Red. Krupa, Karolina. Red.
Będzikiewicz, Sebastian. Red.
Baglivi, Giorgio (1668-1707) Santorini, Giovanni Domenico (1681-1737)
Durante, Castore (1529-1590)
Zawadzka, Dominika (technologia żywności)
Budnik-Minierska, Małgorzata. Red. Leszczyński, Paweł A. (1975- ). Red. Kobylański, Dawid. Red.
Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu) Bołdys, Małgorzata Działach, Eliza Grajek, Mateusz Holecki, Tomasz Kryska, Sandra Lubańska, Zofia (adwokat) Sobczyk, Karolina (nauki o zdrowiu). Red. Grajek, Mateusz. Red.