Szczepaniak, Iwona. Red. ; Drożdż, Jadwiga
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000234
4 cze 2024
4 gru 2012
27
2
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/204927
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE : praca zbiorowa | 4 cze 2024 |
Szczepaniak, Iwona Drożdż, Jadwiga Szajner, Piotr Szczególska, Monika
Szczepaniak, Iwona. Red. Drożdż, Jadwiga Urban, Roman Szajner, Piotr. Oprac.
Szczepaniak, Iwona. Red. Cebulak, Tomasz
Judzińska, Agnieszka Szczepaniak, Iwona. Red. Szczególska, Monika Urban, Roman. Oprac.
Urban, Roman Mroczek, Robert Szczepaniak, Iwona
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz
Nosecka, Bożena. Red.
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz