Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Towaroznawstwo praktyczne cukru i wyrobów cukierniczych w hurcie spożywczym

Autor:

Majewski, Arkadiusz

Data:

1957

Typ zasobu:

książka

Wydawca:

Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Hurtu Spożywczego

Miejsce wydania/powstania:

Poznań

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, 389874 III 1/2

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGDRUK018527

Zakres:

20 w.

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:379291

Źródło finansowania:

Biblioteka Jagiellońska

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

25 sie 2022

Data dodania obiektu:

23 maj 2017

Liczba wyświetleń treści obiektu:

7

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

0

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/401489

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji