Jabłońska, Joanna (technologia żywienia) ; Łącka, Agata ; Jędrzejczyk, Tomasz ; Słowianek, Marta ; Bartos, Adrian ; Majak, Iwona ; Wolska, Katarzyna ; Sobiecka, Elżbieta ; Smolińska, Beata ; Leszczyńska, Joanna
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Seria: Skrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka
Biblioteka Jagiellońska, BJ A Ez 204276
19 cze 2024
25 paź 2019
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/714540
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jabłońska, Joanna (technologia żywienia), Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności | 19 cze 2024 |
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Drożdż, Jadwiga Judzińska, Agnieszka Kopiński, Jerzy Matyka, Mariusz Mroczek, Robert Tereszczuk, Mirosława Mroczek, Robert. Red.
Drożdż, Jadwiga Tereszczuk, Mirosława Mroczek Robert Juchniewicz Małgorzata Drożdż Jadwiga Red. Mroczek Robert Red.
Figiel, Szczepan (1956- ) Gospodarowicz Marcin Grochowska Renata Wasilewski, Adam Figiel, Szczepan (1956- ). Red.
Ambroziak, Łukasz Szczepaniak, Iwona (ekonomika) Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red. Bułkowska, Małgorzata
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz