Jabłońska, Joanna (technologia żywienia) ; Łącka, Agata ; Jędrzejczyk, Tomasz ; Słowianek, Marta ; Bartos, Adrian ; Majak, Iwona ; Wolska, Katarzyna ; Sobiecka, Elżbieta ; Smolińska, Beata ; Leszczyńska, Joanna
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Seria: Skrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka
Biblioteka Jagiellońska, BJ A Ez 204276
Jun 19, 2024
Oct 25, 2019
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/714540
Edition name | Date |
---|---|
Jabłońska, Joanna (technologia żywienia), Ćwiczenia laboratoryjne z analiktyki żywności | Jun 19, 2024 |
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Drożdż, Jadwiga Judzińska, Agnieszka Kopiński, Jerzy Matyka, Mariusz Mroczek, Robert Tereszczuk, Mirosława Mroczek, Robert. Red.
Drożdż, Jadwiga Tereszczuk, Mirosława Mroczek Robert Juchniewicz Małgorzata Drożdż Jadwiga Red. Mroczek Robert Red.
Figiel, Szczepan (1956- ) Gospodarowicz Marcin Grochowska Renata Wasilewski, Adam Figiel, Szczepan (1956- ). Red.
Ambroziak, Łukasz Szczepaniak, Iwona (ekonomika) Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red. Bułkowska, Małgorzata
Szczepaniak, Iwona (ekonomika). Red.
Szczepaniak, Iwona. Red. Ambroziak, Łukasz