Babicz, Marek. Red. ; Kropiwiec, Kinga. Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Seria: Środowisko - Roślina - Zwierzę - Produkt
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 003768
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
26 paź 2021
16 paź 2021
505
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/901798
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków | 26 paź 2021 |
Babicz, Marek Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga Red.
Małecka, Maria (ekonomia) Samotyja, Urszula Dankowska, Anna Jasińska, Iwona Klensporf-Pawlik, Dorota Sielicka-Różyńska, Maria Zieliński, Ryszard (1951- ) Zmudziński, Wojciech Małecka, Maria (ekonomia) Red. Samotyja, Urszula Red.
Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. Szymanowska, Urszula. Red.
Bezat-Jarzębowska, Agnieszka Góral, Justyna Klimkowski, Cezary Pawłowska, Aleksandra (ekonomia) Rembisz, Włodzimierz (1950- ) Rembisz, Włodzimierz (1950- ) Red.
Kowalczyk, Stanisław (1956- )
Walczak, Jacek (zootechnik) Skowrońska, Monika (agronomia) Feledyn-Szewczyk, Beata Madej, Andrzej (agronomia) Ratusz, Katarzyna Krawczyk, Wojciech (zootechnik) Dominiak, Anna (biotechnolog) Rzodkiewicz, Przemysław Witeska-Chmielewska, Karolina Nawrot, Agnieszka (leśnik) Zawadzki, Wiesław Walczak, Jacek (zootechnik). Red. Skowrońska, Monika (agronomia). Red.