Bojanowska, Monika ; Brodowska, Marzena Sylwia ; Jackowska, Izabella ; Sachadyn-Król, Monika
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 003819
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
978-83-7259-340-5 (on-line) ; 978-83-7259-339-9
29 gru 2023
21 mar 2022
2
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/916710
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej | 29 gru 2023 |
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Inst. spraw.
Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)