Filters
  • Collections
  • File type
  • Content format
  • Date
  • Coverage

Search for: [Subject and Keywords = higiena żywności] OR [Subject and Keywords = analiza zagrożeń i zrytycznychpPunktów kontroli] OR [Subject and Keywords = przemysł rolno\-spożywczy kontrola jakośći] OR [Title = Wdrażanie stystemu HACCP krok po krok] OR [Creator = Robaczyk, Agnieszka]

Number of results: 10

Items per page:

Seremak-Bulge, Jadwiga Urban, Roman Morkis, Grażyna. Red. Chechelski, Piotr Karaś, Marcin

2006
e-książka

Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.

2012
e-książka

Opalska, Agata. Redaktor Zieliński, Jacek (1958- ). Red. Piątek, Marta (prawo). Redaktor

2017
e-książka

This page uses 'cookies'. More information