Kruk, Hanna ; Krzyżanowski, Tadeusz ; Kwasek, Mariola ; Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa)
Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Rolnictwo Polskie i UE 2020+ : wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje : Program Wieloletni 2015-2019 ; Monografie Programu Wieloletniego ; 63
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 001557
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Jun 6, 2024
May 15, 2018
6
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/534705
Gulbicka, Bożena Kwasek, Mariola Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Summa Linguae. Tł.
Brodziak, Aneta Skałecki, Piotr Bagrowski, Remigiusz Batkowska, Justyna Bednarczyk, Martyna Berthold-Pluta, Anna (1972- ) Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Drabik, Kamil Jaśkin, Sandra Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Marek (1948- ) Król, Jolanta (zootechnik) Latoch, Agnieszka Pluta, Antoni Poleszak, Ewa Przybyłowski, Piotr (1946- ) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sikora, Tadeusz (1950- ) Stasiak, Dariusz M. Stasiuk, Ewa Teter, Anna Topyła, Barbara Walasek, Patrycja (technologia żywności) Wengerska, Karolina Wolińska, Róża Ziobro, Dawi Zuba-Ciszewska, Maria Brodziak, Aneta. Red. Skałecki, Piotr. Red.
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Gajos, Edyta Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Kwasek, Mariola. Red. Summa Linguae. Tł.
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Kwasek, Mariola. Red.
Szajner, Piotr. Red. Rosiak, Ewa