Obiekt

Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.
Prezentowany opis stanowi element sporządzonej na podstawie analizy krajowych i zagranicznych zasobów cyfrowych bazy wiedzy rejestrującej internetowe źródła informacji z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych. Został przygotowany przez pracowników Instytutu Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach projektu Synat. Treść publikacji stanowi odnośnik do opisanego zasobu (ten sam odnośnik znajduje się w polu Źródło). Całą bazę można przeglądać, wybierając w lewym panelu nawigacyjnym kolekcję tematyczną „Baza zasobów cyfrowych z zakresu nauk przyrodniczo-matematycznych”.

Tytuł: Przemysł Spożywczy

Data:

2006-

Współtwórca:

Imbs, Bogusław

Wydawca:

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego ; Wydawnictwo SIGMA-NOT

Miejsce wydania/powstania:

Warszawa

Data dostępu:

2012.07.12

Abstrakt:

Przemysł Spożywczy jest fachowym miesięcznikiem wydawanym przez Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Na łamach periodyku publikowane są artykuły wysokiej klasy ekspertów specjalizujących się w zagadnieniach gospodarczych i rynku żywnościowego, techniki i technologii, bezpieczeństwa i oceny jakości żywności, prawodawstwa, badań konsumenckich i wielu innych. Miesięcznik ma charakter opiniotwórczy; dedykowany jest środowisku związanemu z przetwórstwem rolno-spożywczym i rynkiem żywności. Przemysł Spożywczy znalazł się na liście czasopism punktowanych Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Czytelnikami Przemysłu Spożywczego są technolodzy, kadra zarządzająca, inżynierowie i pracownicy działu rozwoju dużych, średnich i małych firm wszystkich branż przetwórstwa spożywczego, jednostki kontrolujące i certyfikujące, laboratoria, administracja rządowa i samorządowa, placówki naukowo-badawcze, środowisko akademickie. Na stronie WWW wydawcy znaleźć można spisy treści i streszczenia artykłów z lat 2006-2012.

Źródło:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

DIGONLINE002351

Język:

pol

KBN:

Technologia żywności

UKD:

63 Rolnictwo

Format:

text/html

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:203212

ISSN:

0033-250X

Źródło finansowania:

Synat

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

23 paź 2018

Data dodania obiektu:

21 gru 2012

Liczba wyświetleń treści obiektu:

82

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie HTML

25

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/214575

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Przemysł Spożywczy 23 paź 2018
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji