Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000724
6 cze 2024
21 mar 2016
15
1
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/357184
Przesmycka, Anna Laskowski, Wacław Krysiak, Tomasz (technologia żywności)
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Gruda, Mieczysław Rembisz, Włodzimierz. Red.
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola