Przesmycka, Anna ; Laskowski, Wacław ; Krysiak, Tomasz (technologia żywności)
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000723
10 cze 2024
22 mar 2016
81
3
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/357197
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przesmycka, Anna, Częstość nabywania produktów żywnościowych i jej determinanty | 10 cze 2024 |
Laskowski, Wacław Górska-Warsewicz, Hanna
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Gruda, Mieczysław Rembisz, Włodzimierz. Red.
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola