Kropiwiec, Kinga. Red. Babicz, Marek. Red.
Campbell, T. Colin (1934- ) Paciorkowska, Marta. Tł.
Gulbicka, Bożena Kwasek, Mariola Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Babicz, Marek Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga Red. Szymanowska, Urszula Red.
Jarosz, Mirosław Rychlik, Ewa Stoś, Katarzyna Wierzejska, Regina Wojtasik, Anna (medycyna) Charzewska, Jadwiga Mojska, Hanna Szponar, Lucjan Sajór, Iwona Kłosiewicz-Latoszek, Longina Chwojnowska, Zofia Wajszczyk, Bożena Szostak, Wiktor Bogdan (1933- ) Cybulska, Barbara (1939- ) Kunachowicz, Hanna Wolnicka, Katarzyna Przygoda, Beata Cichocka, Aleksandra
Babicz, Marek. Red. Kropiwiec-Domańska, Kinga. Red. Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Inst. spraw.
Żukiewicz-Sobczak, Wioletta Sobczak, Paweł (rolnictwo) Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II (Biała Podlaska)
Zawadzka, Dominika (technologia żywności)
Białek-Dratwa, Agnieszka Krupa, Karolina Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka) Batóg, Michalina Grajek, Mateusz Janion, Karolina Kulik-Kupka, Karolina Nowak, Justyna (dietetyczka) Osowski, Marcin (medycyna) Rydelek-Pęk, Jagoda Słoma-Krześlak, Małgorzata Staśkiewicz, Wiktoria Szeja, Nicola Szymańska, Dorota (dietetyczka) Białek-Dratwa, Agnieszka. Red. Krupa, Karolina. Red. Szczepańska, Elżbieta (dietetyczka). Red.
Zieliński, Henryk Mazur, Andre Brzozowska, Anna Bednarski, Włodzimierz Amarowicz, Ryszard Ames, Jennifer Troszyńska, Agnieszka Schiraldi, Alberto Karamać, Magdalena del Castillo, Maria Dolores