Filters
  • Collections
  • Group objects
  • File type
  • Content format
  • Date
  • Coverage

Search for: [Subject and Keywords = przemysł rolno\-spożywczy] OR [Subject and Keywords = przetwarzanie żywności] OR [Subject and Keywords = produkty rolno\-spożywcze] OR [Subject and Keywords = żywność] OR [Title = Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego w Polsce w latach 2010\-2015 \: praca zbiorowa] OR [Creator = Drożdż, Jadwiga] OR [Creator = Judzińska, Agnieszka] OR [Creator = Kopiński, Jerzy] OR [Creator = Matyka, Mariusz] OR [Creator = Mroczek, Robert] OR [Creator = Tereszczuk, Mirosława]

Number of results: 358

Items per page:

Dylewski, Daniel. Red. Stachyra, Rafał. Red. Dąbrowska, Elżbieta (organizacja i zarządzanie). Red.

2020
e-książka

Zawadzka, Dominika (technologia żywności)

2023.12
e-książka

Brach, Agnieszka. Oprac. Marcewicz, Magdalena. Oprac.

2022

Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin)

2021
e-książka

Kardas, Marek Kardas, Marek. Red. Bielaszka, Agnieszka Kiciak, Agata Staśkiewicz-Bartecka, Wiktoria

2023
e-książka

Judzińska, Agnieszka Łopaciuk, Wiesław

2011
e-książka

Kuzdraliński, Adam

cop. 2006-2011

Gulbicka, Bożena Kwasek, Mariola Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.

2015
e-książka

This page uses 'cookies'. More information