Przesmycka, Anna ; Laskowski, Wacław ; Krysiak, Tomasz (technologia żywności)
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000723
Jun 10, 2024
Mar 22, 2016
81
3
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/357197
Edition name | Date |
---|---|
Przesmycka, Anna, Częstość nabywania produktów żywnościowych i jej determinanty | Jun 10, 2024 |
Laskowski, Wacław Górska-Warsewicz, Hanna
Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.
Gruda, Mieczysław Rembisz, Włodzimierz. Red.
Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.
Kwasek, Mariola