Object

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Title: Częstość nabywania produktów żywnościowych i jej determinanty

Publisher:

Wydawnictwo Laskowski

Place of publication/creation:

Warszawa

Source:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 000723

Digital copy identifier:

NDIGOZ016815

Coverage:

21 w.

Language:

pol

Rights:

Copyright

Download:

Zablokowane

Location of original document:

Biblioteka Jagiellońska

Computer Catalogue:

click here to follow the link

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:340856

ISBN:

978-83-941257-0-7

Sponsorship:

Egzemplarz Obowiązkowy

Object collections:

Last modified:

Jun 10, 2024

In our library since:

Mar 22, 2016

Number of object content hits:

81

Number of object content views in PDF format

3

All available object's versions:

https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/357197

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information