Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z komputerów znajdujących się na terenie Biblioteki Jagiellońskiej — na podstawie art. 28 pktu 3 ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631).

Tytuł: Współczesne trendy w technologii żywności

Autor:

Goluch, Zuzanna. Red.

Data:

2022

Typ zasobu:

e-książka

Wydawca:

ArchaeGraph

Miejsce wydania/powstania:

Łódź

Źródło:

Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 005065

Identyfikator dokumentu cyfrowego:

NDIGOZ099669

Zakres:

21 w.

Język:

pol

Status prawny:

Copyright

Właściciel praw:

Authors & ArchaeGraph

Pobieranie:

Zablokowane

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Jagiellońska

Katalog komputerowy:

kliknij tutaj, żeby przejść

Format:

pdf

Identyfikator zasobu:

oai:jbc.bj.uj.edu.pl:918727

ISBN:

978-83-67074-58-2

Źródło finansowania:

Egzemplarz Obowiązkowy

Nazwa wydania Data
Współczesne trendy w technologii żywności 14 cze 2023

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji