Brodziak, Aneta ; Skałecki, Piotr ; Bagrowski, Remigiusz ; Batkowska, Justyna ; Bednarczyk, Martyna ; Berthold-Pluta, Anna (1972- ) ; Domaradzki, Piotr (technolog żywności) ; Drabik, Kamil ; Jaśkin, Sandra ; Kędzierska-Matysek, Monika ; Kowalczyk, Marek (1948- ) ; Król, Jolanta (zootechnik) ; Latoch, Agnieszka ; Pluta, Antoni ; Poleszak, Ewa ; Przybyłowski, Piotr (1946- ) ; Ryszkowska-Siwko, Małgorzata ; Sikora, Tadeusz (1950- ) ; Stasiak, Dariusz M. ; Stasiuk, Ewa ; Teter, Anna ; Topyła, Barbara ; Walasek, Patrycja (technologia żywności) ; Wengerska, Karolina ; Wolińska, Róża ; Ziobro, Dawi ; Zuba-Ciszewska, Maria
Brodziak, Aneta. Red. ; Skałecki, Piotr. Red.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
Biblioteka Jagiellońska, BJ Oz 007864
30 lip 2024
30 lip 2024
5
https://jbc.bj.uj.edu.pl/publication/992973
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Żywność w XXI wieku : jakość, składniki, zdrowie | 30 lip 2024 |
Barłowska, Joanna Bogusława Brodziak, Aneta Domaradzki, Piotr (technolog żywności) Florek, Mariusz (1968- ) Jabłońska-Ryś, Ewa Kaliniak, Agnieszka Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) Kędzierska-Matysek, Monika Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) Kowalczyk, Marek (1948- ) Krawiec, Aneta Król, Jolanta (zootechnik) Materska, Małgorzata Niedźwiedź, Iwona Polak, Magdalena (weterynaria) Ryszkowska-Siwko, Małgorzata Sachadyn-Król, Monika Sawicka-Zugaj, Wioletta Skałecki, Piotr Stanek, Piotr (zootechnik) Stasiak, Dariusz M. Teter, Anna Topyła, Barbara Waśko, Adam Wójciak, Karolina M. Zdrzałek, Katarzyna Żółkiewski, Paweł Stadnik, Joanna |c (technolog żywności) Redakcja
Brzostek-Kasprzak, Bożena Michna, Waldemar (1929-2013) Obiedziński, Mieczysław Kwasek, Mariola. Red.