Filtry
  • Kolekcje
  • Publikacje grupowe
  • Typ pliku
  • Format treści
  • Autor
  • Współtwórca
  • Data
  • Temat i słowa kluczowe
  • Zakres
  • Język
  • Typ zasobu

Szukana fraza: [Temat i słowa kluczowe = technologia żwynosci] lub [Temat i słowa kluczowe = badania nad żywnością] lub [Temat i słowa kluczowe = bezpieczeństwo żywności] lub [Temat i słowa kluczowe = Unia Europejska] lub [Tytuł. = European Food Safety Authority]

Wyników: 426

Obiektów na stronie:

Adamek, Brygida Bereś, Paweł (1980- ) Dereń, Konrad Dobrzyńska, Nina Gorzała, Grzegorz Grzbiela, Michał Kontowski, Łukasz Kupczyński, Robert Siekaniec, Łukasz Zwolińska, Justyna Gałązka, Joanna Jarosławska, Hanna Jurczyńska, Liliana Niećko, Katarzyna Witeska-Chmielewska, Karolina Bereś, Paweł (1980- ). Red. Kupczyński, Robert. Red.

2023
e-książka

Adamek, Brygida Bereś, Paweł (1980- ) Dereń, Konrad Dobrzyńska, Nina Gorzała, Grzegorz Kontowski, Łukasz Kupczyński, Robert Siekaniec, Łukasz Zwolińska, Justyna Gałązka, Joanna Jarosławska, Hanna Jurczyńska, Liliana Niećko, Katarzyna Witeska-Chmielewska, Karolina Kupczyński, Robert. Red. Bereś, Paweł (1980- ). Red. Szmajda, Dorota. Tł.

2023
e-książka

Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.

2017
e-książka

cop. 2004
e-książka

Sobczak-Michałowska, Marzena. Red. Marchlewska-Patyk, Karolina. Red. Punkt Informacyjny Komisji Europejskiej Europe Direct - Inowrocław Wydział Studiów Stosowanych Wyższej Szkoły Gospodarki

2012
e-czasopismo

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji