Filters
  • Collections
  • Group objects
  • File type
  • Content format
  • Date
  • Coverage

Search for: [Subject and Keywords = żywność] OR [Subject and Keywords = konsumpcja] OR [Subject and Keywords = preferencje żywieniowe] OR [Title = Zmiany we wzorcach spożycia żywności w Polsce] OR [Creator = Laskowski, Wacław] OR [Creator = Świstak, Ewa]

Number of results: 285

Items per page:

Przesmycka, Anna Laskowski, Wacław Krysiak, Tomasz (technologia żywności)

2014
e-książka

Hryszko, Krzysztof Łopaciuk, Wiesław Pawlak, Karolina Rosiak, Ewa Szajner, Piotr Zawadzka, Danuta Świetlik, Krystyna Mikuła, Aneta Świetlik, Krystyna. Red.

2017
e-książka

Borowski, Marek Kwasek, Mariola Kowalewska, Maria Teresa Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Kwasek, Mariola. Red.

2016
e-książka

Kwasek, Mariola Brzostek-Kasprzak, Bożena Obiedzińska, Agnieszka (gospodarka żywnościowa) Piotrowski, Walerian (1950- ) Kwasek, Mariola. Red.

2012
e-książka

Gulbicka, Bożena Kwasek, Mariola

2007
e-książka

Kwasek, Mariola Prandecki, Konrad Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Summa Linguae. Tł.

2015
e-książka

Gajos, Edyta Zegar, Józef Stanisław (1940- ) Kwasek, Mariola Wrzaszcz, Wioletta Zegar, Józef Stanisław (1940- ). Red. Kwasek, Mariola. Red. Summa Linguae. Tł.

2016
e-książka

Kowalski, Andrzej (ekonomika rolnictwa). Red. Wigier, Marek. Red.

2016
e-książka

Główny Urząd Statystyczny. Oprac.

2014
e-czasopismo

Kropiwiec, Kinga. Red. Babicz, Marek. Red.

2021
e-książka

Małecka, Maria (ekonomia) Samotyja, Urszula Dankowska, Anna Jasińska, Iwona Klensporf-Pawlik, Dorota Sielicka-Różyńska, Maria Zieliński, Ryszard (1951- ) Zmudziński, Wojciech Małecka, Maria (ekonomia) Red. Samotyja, Urszula Red.

e-książka

Hamulczuk, Mariusz Kufel-Gajda, Justyna Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa) Szafrański, Grzegorz Świetlik, Krystyna Hamulczuk, Mariusz. Red.

2016
e-książka

Andreew, Martyna. Red. Seroka, Aleksandra. Red. Stachyra, Rafał. Red.

2022
e-książka

This page uses 'cookies'. More information